Yritys

KESKITY YDINOSAAMISEESI – NIEMELÄ LASKENTATOIMISTO HUOLEHTII LOPUSTA

 

Yrityksemme on vuonna 2010 perustettu Tmi Niemelä Laskentatoimisto (2075609-1) joka kasvun myötä päätettiin lakkauttaa ja perustaa 03.06.2019 osakeyhtiömuotoinen Niemelä Laskentatoimisto Oy (3001384-9). Perustimme yrityksemme nimenomaan pienyritysten taloushallintoa hoitavaksi kumppaniksi. Tarjoamme käyttöönne kaikki yrityksesi tarvitsemat kirjanpito- ja tilitoimistopalvelut. Pyrimme olemaan luotettava, osaava ja turvallinen tilitoimistokumppani. Tutustu palveluihimme tarkemmin ja jätä numeropeli meidän vastuullemme. Sinun tehtäväsi on menestyä. Niemelä Laskentatoimisto huolehtii, että menestyksesi kantaa sinua eteenpäin.

 

Rekisteriseloste

Tilitoimisto pitää asiakkaidensa henkilötietoja sisältäviä rekistereitätaloushallinnon palveluiden tuottamiseksi näille asiakkaille.

Asiakkaan perustiedot sisältävät välttämättömät tiedot omistajista, päätöksentekijöistä ja yhteyshenkilöistä. Näitä tietoja ei luovuteta ulkopuolisille.

Rahanpesulain edellyttämät tiedot asiakkaiden tosiasiallisista edunsaajista, päätöksentekijöistä ja yhteyshenkilöistä säilytetään erillään em. perustiedoista. Näitä tietoja luovutetaan vainrahanpesua ja terrorismin rahoittamista valvoville viranomaisille.

Palkanlaskennan tietojärjestelmässä säilytetään asiakkaan työntekijöiden palkka- ja verotiedot. Näitä tietoja luovutetaan vain asiakkaalle, kullekin henkilölle ja Verohallinnolle.

Kirjanpidon tositteet sisältävät asiakkaan tai kolmannen osapuolen niihin merkitsemi henkilötietoja. Näitä tietoja luovutetaan vain asiakkaalle ja Verohallinnon tai muun viranomaisen tarkastajille.

Asiakkaan laskutusrekisteri sisältää laskun saajien henkilöitä koskevat laskuille merkittävät tiedot. Näitä tietoja luovutetaan vainasiakkaalle ja kullekin laskun saajalle.

Veroilmoitukset sisältävät Verohallinnon asiakkaalta vaatimathenkilötiedot. Näitä tietoja luovutetaan vain asiakkaalle ja
Verohallinnolle.

Lisäksi asiakkaan tilintarkastajilla on pääsy kaikkiin kyseistä asiakasta koskeviin tilitoimistossa säilytettäviin henkilötietoihin.

Tilitoimistossa säilytettäviä asiakkaiden henkilötietoja ei siirretä Euroopan unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

Henkilörekisterit sijaitsevat tilitoimiston tietojärjestelmässä, johon on pääsy vain kyseisiä tietoja käsittelevien henkilöiden tunnuksilla ja salasanoilla, jotka säilytetään turvallisesti ja pidetään salassa.

Rekisterinpitäjä:
Niemelä Laskentatoimisto Oy
Tikkurilantie 68 C, 01300 Vantaa

Pyydä tarjous

Keskity ydinosaamiseesi ja jätä
taloushallinnon asiat ammattilaiselle!