Palvelut taloyhtiölle

Taloushallinnon palvelut taloyhtiöille

 

Niemelä Laskentatoimisto Oy on asiantunteva ja luotettava tilitoimisto, joka tarjoaa kirjanpito- ja tilitoimistopalvelut myös taloyhtiöille. Taloyhtiön kirjanpito on monesti helpompaa jättää ammattilaisen hoidettavaksi ajan ja vaivan säästämiseksi. Palvelemme taloyhtiöitä toimialueenamme koko pääkaupunkiseutu.

Yksi taloyhtiön kirjanpidon tärkeimmistä tehtävistä on antaa informaatiota taloyhtiön taloudellisesta asemasta ja tuloksesta. Kirjanpito mahdollistaa myös tarkan seurannan taloyhtiön tulojen, menojen, verojen ja velkojen ajantasaisesta tilanteesta ja kehityksestä. Taloyhtiön kirjanpidon tulee noudattaa hyvää kirjanpitotapaa ja olla ajantasaista, niin että se mahdollistaa tarvittavien laskelmien ja raporttien laatimisen. Tilinpäätöstietojen ja raporttien on annettava oikeat ja riittävät tiedot taloyhtiön taloudellisesta tilanteesta, ja niiden on oltava vertailukelpoisia tilikaudesta toiseen. Käytännössä kirjanpito toteutetaan kahdessa vaiheessa; juoksevana kirjanpitona ja tilinpäätöksen laatimisena tilikauden päättyessä.

Räätälöimme palvelumme aina yksilöllisesti asiakkaan tarpeita vastaavaksi. Ota yhteyttä niin keskustellaan juuri teille sopivasta palvelukokonaisuudesta!

Pyydä tarjous

Keskity ydinosaamiseesi ja jätä
taloushallinnon asiat ammattilaiselle!