Palkanlaskenta

Ammattitaitoista palkanlaskentaa

 

Niemelä Laskentatoimisto Oy hoitaa ammattitaidolla yrityksen palkanlaskennan ja siihen liittyvät asiat. Mikäli tarvitset ammattitaitoisen yhteistyökumppanin huolehtimaan palkkahallinnosta, olemme oikea yhteistyökumppani. 

Kun toimitat meille lähtötiedot palkoista yhdessä sovitulla tavalla, hoidamme puolestasi palkanlaskennan, sekä tarvittaessa sopimuksen mukaan huolehdimme myös palkkojen ajantasaisesta maksusta. Kokonaisuudessaan hoidamme palkanlaskennan, palkkojen maksun, palkan sivukulujen maksamisen ja viranomaisraportointiin liittyvät asiat.

Palvelumme kuuluu sopimuksen mukaan myös tarvittavien kuukausi- ja vuosi-ilmoitusten tekeminen, tuntilistat, työehtosopimusten mukainen palkkakirjanpito, palkkatodistukset, matkalaskut, ay-tilitykset ja lakisääteiset tulosteet. Mikäli palkanmaksuun liittyen herää erityisiä kysymyksiä tai siihen liittyen ilmenee poikkeustilanteita, opastamme ja neuvomme myös niissä.

Palvelemme asiakkaita kaikilta toimialoilta ja monipuolinen kokemuksemme antaa meille edellytykset siihen, että voimme tarjota palvelun, joka mukautetaan yksilöllisesti asiakkaan tarpeita ja toiveita vastaavaksi. Laadukkaiden palkkahallintoon liittyvien palveluiden lisäksi panostamme asiakaslähtöiseen toimintatapaan ja sujuvaan yhteydenpitoon asiakkaan kanssa.

Pyydä tarjous

Keskity ydinosaamiseesi ja jätä
taloushallinnon asiat ammattilaiselle!