Veroilmoitukset

Veroilmoitukset yrityksille

 

Niemelä Laskentantoimisto Oy on asiantunteva tilitoimisto, joka on erikoistunut pienyritysten taloushallinnon hoitamiseen. Tarjoamme tilitoimisto- ja kirjanpitopalvelut luotettavasti ja vaadittavalla ammattitaidolla toteutettuna. Palveluumme kuuluu myös veroilmoituksien tekeminen, olipa kyse kausiveroilmoituksesta tai tilikauden päätteeksi tehtävästä veroilmoituksesta. Palvelemme asiakkaita toimialueenamme koko pääkaupunkiseutu.

Kirjanpito pitää sisällään yritykselle välttämättömät toiminnot, kuten kuukausittaisen ALV:n laskennan, kausiveroilmoituksen, sekä tilikauden lopussa veroilmoituksen tekemisen. Veroilmoituksen tekeminen vaatii kirjanpidon ja verotuksen asiantuntemusta, joten ajan ja vaivan säästämiseksi kirjanpito on paras jättää ammattilaiselle.

Veroilmoituksen kannalta on oleellista, että kirjanpito on kokonaisuudessaan tehty asianmukaisella ja paikkansapitävällä tavalla. Kirjanpidon oikeellisuus heijastuu suoraan myös veroilmoitukseen; huolellisesti tehdyn kirjanpidon pohjalta asianmukaisesti tehty veroilmoitus on sellainen, jonka paikkansapitävyyteen voi luottaa. Palvelemme asiakkaita kaikilta toimialoilta ja monipuolinen kokemuksemme antaa meille edellytykset siihen, että voimme tarjota palvelun, joka mukautetaan yksilöllisesti asiakkaan tarpeita ja toiveita vastaavaksi. Panostamme asiakaslähtöiseen toimintatapaan ja sujuvaan yhteydenpitoon asiakkaan kanssa.

Pyydä tarjous

Keskity ydinosaamiseesi ja jätä
taloushallinnon asiat ammattilaiselle!