Kirjanpito

Kirjanpito & Kirjanpitäjä Helsinki ja muu pääkaupunkiseutu

Asiantunteva tilitoimisto Niemelä Laskentatoimisto Oy palvelee, kun tarvitset ammattitaitoista ja luotettavaa kirjanpitäjää. Olemme erikoistuneet pienyritysten taloushallintoon ja tarjoamme kirjanpitopalvelut asiantuntevasti ja luotettavasti. Toimialueemme on Helsinki ja koko pääkaupunkiseutu.

Kauttamme onnistuu niin perinteinen kirjanpito kuin sähköinen kirjanpito. Perinteinen kirjanpito on oiva vaihtoehto edullisuutensa puolesta esimerkiksi pienille yrityksille. Täysin sähköinen kirjanpito Procountor-ohjelman avulla puolestaan auttaa sinua olemaan reaaliaikaisesti ajan tasalla yrityksesi taloushallinnosta!

Kattavat kirjanpitopalvelut

Kirjanpito pitää sisällään yritykselle välttämättömät toiminnot, kuten kuukausittaisen ALV:n laskennan, kausiveroilmoituksen, sekä tilikauden lopussa veroilmoituksen tekemisen. Toiminnot vaativat kirjanpidon ja verotuksen asiantuntemusta, joten ajan ja vaivan säästämiseksi kirjanpito on paras jättää ammattitaitoiselle kirjanpitäjälle.

Kirjanpitäjä hoitaa yrityksen juoksevan kirjanpidon, viennit tileille, verojen laskemisen ja kuukausiraporttien toimittamisen asiakasyritykselle. Kuukausiraportti sisältää ajantasaista ja arvokasta tietoa yrityksen taloudellisesta tilanteesta. Kirjanpitäjältä saat myös arvokasta tietoa ja neuvoja, mikäli kysyttävää tai jonkinlaisia poikkeustilanteita taloushallintoon liittyen ilmenee.

Palvelemme asiakkaita kaikilta toimialoilta. Laadukkaan kirjanpitopalvelun lisäksi panostamme muullakin tavalla hyvään palveluun, eli esimerkiksi sujuvaan ja toimivaan yhteydenpitoon. Jos etsit yrityksellesi asiantuntevaa kirjanpitäjää Helsinki tai pääkaupunkiseudun alueelta ja haluat tueksesi luotettavan tilitoimiston, olemme oikea yhteistyökumppani!

Pyydä tarjous

Keskity ydinosaamiseesi ja jätä
taloushallinnon asiat ammattilaiselle!